Het duinfestival belooft wat moois...
Het duinfestival belooft wat moois... ((Foto: BR))

Duinfestival Heemskerk

HEEMSKERK - Het Duinfestival Heemskerk is een evenement dat het publiek - jong en oud - op een speelse manier kennis laat maken met kunst en cultuur.Na een gedegen voorbereiding, vindt het festival voor de vierde keer plaats op 24 augustus 2019 (Vaste tijdstip. De laatste zaterdag, voordat de scholen weer beginnen), in de Heemskerkse duinen. Een uniek evenement op een prachtige locatie. Met een stralende zon in de rug (hopen we), genieten kinderen en volwassenen van muziek, zang, theater en andere optredens verspreid door het duingebied.

Kennismaken met kunst en cultuur

Direct al bleek dit idee een succes, zowel 2016, 2017 en 2018 waren de kaartjes snel uitverkocht. De organisatie heeft er veel zin in. Er is een nieuwe website gemaakt door Nicky Duin van de Broedmachine, er is een prachtige folder gemaakt door Karen Vleugel. De hesjes, vlaggen en ander materiaal zijn gesponsord door Budget bewonersinitiatieven (BBI).

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk op de supergave website met informatie over 'de optredens': www.duinfestivalheemkserk.nl. De kaartenverkoop start op 24 juni 2019 €15.

Meer berichten