Kunst van Kees Juffermans.
Kunst van Kees Juffermans. ((Foto: Aangeleverd))

'Kunst uit schroot' in Heemskerk

HEEMSKERK - In een tijd dat alles al gemaakt lijkt te zijn, neemt kunstenaar Kees Juffermans alles wat honderd jaar Industriële vormgeving voor hem klaar heeft gezet ter hand en plaatst het in een nieuw daglicht. Zijn kunstwerken, onder de naam Junkyart oftewel 'kunst uit schroot', zijn binnenkort te bewonderen in het gemeentehuis van Heemskerk.

Nieuwe tijden nieuwe dingen

Een wereld steeds op zoek naar vernieuwing geeft een oneindige stroom van prachtige materialen, voorwerpen uit een tijd dat geld geen rol speelde en de tand des tijds moesten doorstaan. Hij gebruikt ze nu, waarvoor ze uiteindelijk bedoeld waren. Kranen worden weer kikkers en sleutels weer vogelveren. Het verleden in een modern jasje dus.

De opening van de expositie is op vrijdag 14 juni om 16.30 uur door wethouder Aad Schoorl van Heemskerk . De expositie Junkyart van Kees Juffermans in de hal van het gemeentehuis van Heemskerk. We nodigen u van harte uit om deze opening bij te wonen. Deze bijzondere expositie van de Stichting Kijk!Heemskerk, is te zien tot en met donderdag 11 juli. Meer informatie over het werk van Kees Juffermans en de Stichting KIJK! Heemskerk vindt u op:
http://junkyart.nl, www.facebook:Stichting Kijk!Heemskerk.

Meer berichten