Er zijn voor kinderen diverse buitensportactiviteiten.
Er zijn voor kinderen diverse buitensportactiviteiten. ((Foto: Aangeleverd))

Nationale Buitenspeeldag in Heemskerk

HEEMSKERK - Op woensdag 12 juni organiseert Fit4schools in samenwerking met Team Sportservice Kennemerland, JOGG, Buurtsportcoach aangepast sporten en Welschap de Nationale Buitenspeeldag voor alle basisschool leerlingen uit Heemskerk.

Op het speelveld aan de Duitslandlaan (t.o. Olaf de Ruyter) zullen van 13.30 tot 16.00 uur verschillende activiteiten georganiseerd worden door een 4 tal studenten van de opleiding SM&O die stage lopen bij Team Sportservice.

Van voetbal en knotshockey tot levend sjoelen

Naast de grote stormbaan zijn er diverse stations. Van voetbal en knotshockey tot levend sjoelen (neem je zwembroek mee ) , van schminken en spelletjes tot een goochelaar die trucs laat zien, kortom voor ieder wat wils/ Als je met de stempelkaart alle spelletjes gedaan hebt krijg je een klein presentje.

Versnapering

Daarnaast zal er voor de kinderen een lekkere gezonde versnapering zijn, gesponsord door de Albert Heijn. Mascotte Druppie zal water uitdelen.

''Met elkaar gaan we zorgen voor een onvergetelijke dag dus neem al je vriendjes en vriendinnen mee en zien wij jullie op deze onvergetelijke middag!'', aldus de organisatie.

Meer berichten