in de jaarfolder van Welschap Welzijn tref je veel activiteiten voor kinderen aan.
in de jaarfolder van Welschap Welzijn tref je veel activiteiten voor kinderen aan. ((Foto: Aangeleverd))

Folder Welschap Welzijn 2019-2020

HEEMSKERK - Neem een kijkje in de nieuwe jaarfolder van Welschap Welzijn. Deze folder geeft een overzicht van alle activiteiten en diensten waarvoor bewoners van Heemskerk bij de welzijnsorganisatie terecht kunnen, zowel in de buurtcentra als buiten op straat.

Welschap biedt allerlei mogelijkheden voor jong en oud om elkaar te ontmoeten en samen activiteiten te organiseren. Voor en met de jeugd organiseert Welschap het hele jaar door gezellige bijeenkomsten, zowel binnen als buiten, waaronder ook de Brede School activiteiten. Voor volwassenen en ouderen is er een divers aanbod van sociale bezigheden, taalondersteuning, sport en spel. De sociaal werkers van Welschap zijn vaak samen met het jongerenwerk in de buurten te vinden en door hun blauwe kleding zijn zij herkenbaar en aanspreekbaar. Zij geven informatie en advies bij het zoeken naar zinvolle activiteiten of vrijwilligerswerk, brengen bewoners met elkaar in contact en bieden waar nodig ondersteuning.

De jaarfolder Welschap Welzijn is verkrijgbaar bij de buurtcentra van Welschap – de Schuilhoek, v Bronckhorststraat 1 en het Spectrum, Lauraplein 1 – en is te vinden bij andere organisaties in Heemskerk. De informatie staat ook op www.welschapwelzijn.nl. Hier is tevens een volledige activiteitenkalender te raadplegen en kan ingeschreven worden voor activiteiten. Info: www.welschap.nl.

Meer berichten