Bites & Beats festival trekt weer veel publiek, ook op zondag 25 augustus.
Bites & Beats festival trekt weer veel publiek, ook op zondag 25 augustus. ((Foto: Aangeleverd))

Het meest duurzame festival in Heemskerk

HEEMSKERK - Op zondag 25 augustus is het weer zover! Bites & Beats festival 2019 van 12:00 tot 21:00 uur bij Slot Assumburg in Heemskerk. Zoals men gewend is staan weer prachtige foodtrucks met heerlijke gerechten en dranken. Daarnaast zijn er een kinderkermis, live-optredens en dit jaar voor het eerst ook een Ibiza Style market. De entree is 5 euro p.p. incl. hard cup glas. Dit glas lever je weer in aan het einde van de dag en hiermee doneer je 1 euro aan het goede doel, georganiseerd door JCI IJmond.

Bites & Beats op zondag 25 augustus

Tijdens Bites & Beats kunt u als bezoeker genieten van de heerlijke gerechten van diverse lokale ondernemers. Foodtrucks en standjes zullen elkaar afwisselen en ook de gerechten zijn dit jaar meer divers en voor ieder wat wils. Goed om te weten is dat er dit jaar niet gewerkt wordt met muntverkoop. U kunt dus contant of indien mogelijk met pin direct uw hapje en drankje betalen.

''Naast de smakelijke 'bites' schotelen wij u ook dit jaar weer geweldige 'beats' voor door bands en acts uit de regio IJmond'', aldus de organisatie. De opening van het festival is met een dj en dit gebeurt met mooie zomerse muziek. Vanaf 14.15 uur (tot 15.00 uur) treedt Ampless op. Het is een akoestische coverband uit Velsen, die andere muziek speelt dan alle standaard covers.

Onverwachte nummers

Ampless geeft onverwachte nummers een akoestische twist. Door het unieke geluid van accordeon en samenzang geeft Ampless onverwachte nummers een originele akoestische twist. Geen gierende gitaren en daverende drums, maar een subtiele semi-akoestische invulling van een variërend repertoire.

Verder is er een optreden van Homemade Lemonade, een coverband die popmuziek van alle tijden in een akoestisch jasje steekt. De perfecte band voor uw feestje, bruiloft, trouwceremonie, receptie of bedrijfsborrel. Ook is Royal Dice te bewonderen. Die bestaat uit 5 muzikanten, met 1 doel: Iedereen moet de dansvloer op. Old fashioned 50's style! 'Als de Brandweer' zal er ook bij zijn. Een heerlijke band die zijn sporen in de regio al ruimschoots heeft verdiend. Daarnaast kan het publiek BarnBees & Friends verwachten evenals Re-Load.

Nog leuker

Vanaf 2019 wordt Bites & Beats nog groter, nog leuker en nog gezelliger om een dagje te vertoeven. Laat je in de kasteeltuinen van Assumburg meevoeren langs diverse marktkramen. Niet alleen genieten van heerlijke hapjes en drankjes, relaxte muziek maar ook de mogelijkheid om prachtige spulletjes te kopen en lekker ouderwets te struinen. Het festival duurt van van 12.00 tot 21.00 uur.

Meer berichten