Leerlingen houden het nieuwe vignet omhoog.
Leerlingen houden het nieuwe vignet omhoog. ((Foto: Aangeleverd))

Basisschool het Rinket is gezond

HEEMSKERK - Basisschool het Rinket te Heemskerk heeft een nieuw vignet Gezonde School behaald op het gebied 'Gezonde Voeding. Met dit tweede vignet Gezonde School, eerder behaalden zij al het certificaat 'Welbevinden', laat Het Rinket zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Het Rinket is trots op dit behaalde resultaat.

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt Het Rinket voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

Afspraken

Het Rinket een vreedzame school met duidelijke afspraken en regels met een fijne sfeer. Daarnaast is er veel aandacht voor het drinken van water en gezond eten. Het team van Het Rinket is trots om een Gezonde School te zijn.

Logo

"Op de gevel van onze school hangt het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is!", aldus het Rinket. Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties.

Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk op www.gezondeschool.nl.

Meer berichten