Lekker muziek maken op de open dag van het Cultuurhuis Heemskerk.
Lekker muziek maken op de open dag van het Cultuurhuis Heemskerk. ((Foto: Aangeleverd))

Cultuurhuis Heemskerk zet de deuren open

HEEMSKERK - Iedereen van jong tot oud is zaterdag 14 september van harte welkom om zijn of haar talenten te ontdekken, een boost te geven of te genieten van allerlei kunst- en cultuuruitingen bij het Cultuurhuis Heemskerk van 13.00 tot 16.00 uur. Grijp nu je kans om eens een viool uit te proberen, of even los te gaan op een drumstel. De muziekdocenten zetten hun deur van het lokaal open en je kunt je skills uitproberen bij een theater- of tekenworkshop. Uiteraard is het ook mogelijk om te luisteren naar mooie concerten.

Op het gemeentehuisplein, in de hal van het gemeentehuis en op ons cultuurhuispleintje zijn allerlei grote en kleine concerten. Het Tata Steelorkest en St. Caecilia geven een optreden in de hal. Je kunt zelfs meedoen met het meespeelorkest om 13.40 uur. Ook hebben beide orkesten interessante acties in combinatie met les bij ons cultuurhuis. Voor meer informatie kun je terecht in het leescafé bij de hal waar ze met een stand staan. Ook de dwarsfluitleerlingen en de strijkers geven een mooi concert olv Kana op de vleugel in de hal. Zowel buiten als binnen in het cultuurhuis geven leerlingen en/of docenten kleine concertjes. Heel inspirerend om zelf een instrument uit te proberen. Het zal je verbazen….met een beetje hulp van de docent krijg je al mooie klanken te horen.

Muziek op Schoot

Voor de allerkleinsten van 1,5 tot 4 jaar is er een workshop Muziek op Schoot. Hoe leuk is het om samen met je vader, moeder, opa of oma liedjes te zingen, ritmespelletjes te doen en lekker te bewegen op muziek.

Lees verder: Veel te doen in Cultuurhuis.

Meer berichten