Gezellig tafelen bij Gouden Dagen.
Gezellig tafelen bij Gouden Dagen. ((Foto: Aangeleverd))

'Gouden Dagen': voor alle ouderen in Heemskerk

HEEMSKERK - Gouden Dagen is er niet alleen voor de ouderen in de woonzorgcentra en verpleeghuizen van ViVa! Zorggroep, maar ook voor alle ouderen die in Heemskerk wonen. Dus ook de zelfstandig wonende ouder kan een beroep doen op Gouden Dagen Heemskerk.

Woensdag 18 september organiseerden we samen met Welschap Welzijn ons inmiddels bekende Buurtbakkie. We hadden afgesproken bij Rozestaete. Ook het Sociaal team was aanwezig. Na een kort voorstelrondje zijn we bij de bewoners gaan vragen wat hun wensen zijn, wat ze graag nog een keer willen gaan doen.

Westerheem

We hebben een leuke lijst met wensen gekregen. Het was een zeer geslaagde, gezellige ochtend.

In Westerheem is een groepje dames elke week actief bezig met het maken van 3D-kaarten onder leiding van Lenie en Ina. Kaarten worden verkocht en het geld doneren zij aan Gouden Dagen. Hun wens was om met elkaar eens te genieten van een high tea.

Johanna's Hof

Op 18 september vertrokken ze naar Johanna's Hof. Daar stond en overheerlijke high tea voor de dames klaar. Ze hebben een gezellige middag gehad, met dank aan Johanna's Hof voor de gedeeltelijke sponsoring. Zondag 5 oktober verzorgt het Uitbureau van Westerheem een optreden van Popkoor Mi Canto. Dit Heemskerkse koor telt 40 leden en zingt popsongs van alle tijden en lekkere meezingers. Wilt u hierbij aanwezig zijn via Gouden Dagen dan kunt u contact opnemen met Jolanda van Dam, telefoonnr. 06-22913188 (ma t/m vr 9.00-14.00 uur). Uiteraard kunt u ook zonder bemiddeling van Gouden Dagen aanwezig zijn. Dan kunt u contact opnemen met het Uitbureau van Westerheem op telefoonnummer 088-9957250. Kosten € 3,-. Optreden om 14.30 uur.

Meer berichten