Milou Mignon met haar band.
Milou Mignon met haar band. ((Foto: Aangeleverd))

Bijzondere single-release in theater de Cirkel

HEEMSKERK - De Heemskerkse Milou Mignon komt op vrijdag 11 oktober met haar band naar theater de Cirkel voor een bijzonder theaterconcert en brengt ze haar eerste single 'Bootje van Papier' uit. Alle ingrediënten voor een magische avond.

Milou is een pop-chansonnière met liedjes als eigentijdse muziekdoosjes. Op haar zevende verjaardag kreeg ze van haar vader een zoomrecorder, waar ze sindsdien liedjes en luisterverhalen mee opneemt.
In 2020 komen haar albums Stadskoraal en Discodieren uit. Met haar Nederlandse teksten en eigenzinnige composities creëert ze een muzikale wereld die zich ontvouwt als een Tom Waitsiaans poppenhuis. Hier mag je ongegeneerd spinnen als een kat en dansen tot je smelt. Buitenspelen is de enige burgerplicht en het alles-absorberende-onbegrijpelijke-verliefd-zijn bestaat niet, alleen op iemand zijn, dat wel, misschien op een stuk of vijf tegelijk, maar die ben je alweer vergeten als je thuiskomt voor het avondeten.

Milou speelt samen met muzikanten: Jelle Visser (keys & vocals), Kevin van Moorsel (gitaar & vocals) en Juen Schutt (drums & vocals).

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.culturelecirkelheemskerk.nl en kosten 10 euro per stuk.

Meer berichten