(Foto: Aangeleverd)

Nova Caecilia viert Halloween

HEEMSKERK - Michel Zanders is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe dirigent van Nova Caecilia. Michel heeft het dirigeerstokje overgenomen van Corina Ewijk die vanaf de oprichting in 2011 de dirigente van Nova was. Op zaterdag 2 november a.s. geeft Nova Caecilia voor het eerst een concert met haar nieuwe dirigent en doet dat in de vorm van het Halloween-concert in het repetitiegebouw van St. Caecilia aan de Maerten van Heemskerckstraat 41a (naast het politiebureau).

Met nieuwe dirigent Michel Zanders

De Halloween-traditie wordt dit jaar door Nova Caecilia voor het achtste opeenvolgende jaar voortgezet met een avontuur van Peter die tijdens een potje voetballen terecht komt bij een mysterieuze oude dame met haar geheimzinnige kat… De avonturen van Peter zullen muzikaal omlijst worden met muziek uit de film "The Nightmare before Christmas", alsmede "Zombie Dreams" en "The Ghosts of the Graveyard". Ook dit jaar dus weer een muzikaal avondje griezelen voor jong en oud.

Thema

Met het thema "Halloween" biedt Nova Caecilia een aansprekend thema om kinderen kennis te laten maken met het orkest en de muziek. Jeugdige geïnteresseerden en hun ouders zijn dan ook voor dit concert van harte uitgenodigd. Het concert begint om 19.30 uur, en duurt een klein uurtje. De zaal gaat open om 19.00 uur en de entree is gratis.

Meer berichten