Pannekoeken eten op 12 november in Heemswijk.
Pannekoeken eten op 12 november in Heemswijk. ((Foto: Aangeleverd))

Pannekoeken eten op locatie Heemswijk

HEEMSKERK - Op de locatie Heemswijk in Heemskerk zullen dinsdag 12 november ruim 300 pannenkoeken worden gebakken. Dit is een zeer gewilde wens van veel bewoners en 'Gouden Dagen' speelt er op in. De zaal wordt omgetoverd tot een pannenkoekenrestaurant en zal plaats bieden aan ruim 100 personen. Uiteraard sluiten we de pannenkoekenmiddag af met een heerlijk ijsje.

Activiteiten 'Gouden Dagen'

Van 11 t/m 15 december staat De Glazenkeet op het Nielenplein met als doel geld op te halen voor de minima (jong en oud) in Heemskerk. Vijf dagen lang zal HeemskerkFM aanwezig zijn om u op de hoogte te houden van de donaties die gedaan worden. Uiteraard zullen er ook festiviteiten plaats gaan vinden.

Kerstbrood

Ook Gouden Dagen is hierbij aanwezig. Donderdag 12 december houden wij voor de tweede keer de Lichtjestoer. Om een wens van vele ouderen te vervullen gaan we die dag lekker op stap.

Op de locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk starten we met een sneetje kerstbrood en koffie of thee. Nadat rolstoelen, rollators en wandelstokken versierd zijn met lichtjes, vertrekken we via een alternatieve route naar het Nielenplein. Onderweg zullen we diverse koek- en zopiekraampjes passeren waar iedere wandelaar iets lekkers krijgt aangeboden.

Eén euro

Aangekomen op het Nielenplein worden we ontvangen door de kerstman en zullen we de cheque aan De Glazenkeet overhandigen.

'Gouden Dagen' vraagt namelijk iedereen die meeloopt een donatie van minimaal één euro te doen, zodat ook de mensen met een minima kunnen uitkijken naar een fijne kerst. Wilt u meelopen? Inschrijven kan via telefoonnummer 088-9957252 of bij de gastvrouwen op de locaties Sint Agnes, Waterrijck, Meerstate, Heemswijk en Westerheem van ViVa! Zorggroep. Kosten: één euro voor de Glazenkeet (meer mag natuurlijk ook).

U kunt zich ook nog inschrijven als VIP van Gouden Dagen voor het optreden van het koor De Vrolijke Noot in Westerheem op zondag 24 november. Tijd: 14.30 uur. Telefoonnummer: 06-22913188 (9.00 -14.00 uur) of via de mail j.vandam@vivazorggroep.nl.

Meer berichten