(Foto: Aangeleverd)

Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn

HEEMSKERK - Gratis cursus over gezond, lekker en betaalbaar eten met een gezonde lunch. Op vrijdag 8 november wordt daarover van 10.00 tot 15.00 uur een cursus gegeven in het Gezondheidscentrum Broekpolder in Heemskerk.

Gezond en lekker eten is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar soms is dat best lastig. Want hoe houdt u het betaalbaar, zeker als u moet rondkomen met een kleine beurs? De cursus 'Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn' helpt u daarbij.

Speciaal bedoeld

Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen, die moeten rondkomen met weinig geld, maar ook voor mensen, die graag meer willen weten over gezonde en goedkope voeding

Er worden veel praktische tips gegeven over het besparen op boodschappen, betaalbare keuzes en een gezond dagmenu. Ook wordt er informatie gegeven over etiketten lezen en worden producten vergeleken. De cursus wordt gegeven door Constance Delmte, diëtist bij ViVa! Zorggroep en sociaal werker Hansje Veen in samenwerking met Gezondheidscentrum Broekpolder en Socius. Deelname aan deze cursus is gratis.

De cursusdatum is 8 november, start om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Om 12.30 uur zal een goedkope gezonde lunch worden aangeboden. Locatie: Gezondheidscentrum Broekpolder, Steenhouwerskwartier 29, 1967 KD Heemskerk.

Indien u wilt deelnemen aan deze cursus, kunt u zich aanmelden bij Hansje Veen van Socius door een mail te sturen naar: hveen@socius-md.nl onder vermelding van cursus Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn. Ook kunt u met haar contact opnemen voor meer informatie via 088 - 887 6900.

Meer berichten