The Rocking Robins.
The Rocking Robins. ((Foto: Aangeleverd))

Muzikale vitamine van The Rocking Robins

HEEMSKERK - Op vrijdagavond 29 november wordt van 20.00 tot 24.00 in zalencentrum De Vrijburcht in Heemskerk weer een avondje vitamine uitgedeeld, om de winter muzikaal gezond door te komen.
In mei van dit jaar bleek dit medicijn zeer succesvol bij de sixties patiënten te werken, dat er een herhaal recept is verstrekt voor € 5.- om dit jaar weer gezond af te sluiten op de muziek van the Rocking Robins.
Voor het nieuwe aankomende jaar staan er in het eerste kwartaal weer een paar interessante optredens te wachten, waar op 29 november van een beproefd medicijn zal worden gepresenteerd in De Vrijburcht.

Tevens zal er ook een oud bekende drummer Ger Motshagen zijn vitaminen ten gehoren brengen, om de band te versterken als dit door omstandigheden nodig blijkt zijn door ziekte of andere verplichtingen.
Ger heeft in de vroege jaren zestig reeds eerder zijn opwachting gemaakt op het drumkrukje, tijdens opnamen in de KRO studio voor het programma Springplank waar de toenmalige The-Robins een gooi deden naar nationale bekendheid. Nu na vijf uitgebrachte CD's, twee tournees naar Noorwegen en vele optredens door Nederland, zijn The Rocking Robins nog steeds actief en gretig om nog steeds hun vitamine-muziek te presenteren die gewoon niet is weg te denken. Nu de vorige maand de griepprik landelijk is verstrekt, kunnen diegene die hier niet aan hebben meegedaan alsnog een muzikale vitamineprik bemachtigen in het gezellige zalencentrum De Vrijburcht aan de Vrijburglaan 2 in Heemskerk.
Vrijdag 29 november zal de zaal om 19.30 uur opengaan, entree €5. Entree regelen ook via bandleden Maaike 06 54341373, Jan 06 29417066 en Hein 06 11773896.

Meer berichten