Het leeft bij Scouting Adelbertus...
Het leeft bij Scouting Adelbertus... ((Foto: Aangeleverd))

Kom een kijkje nemen bij de Scouting

HEEMSKERK - Bij Scouting Adelbertus in Heemskerk is men op zoek naar gezellige, stoere jongens en meisjes die lid willen worden van de Bevers of de Scouts. Scouting Adelbertus is een gezellige scoutinggroep vlakbij het bos van Marquette aan de Marquettelaan. Momenteel heeft Adelbertus zo'n 60 leden. Maar daar kunnen er nog veel meer bij.

Heeft u een (klein)kind van 41/2 t/m 7 jaar of een (klein)kind van 11 t/m 15 jaar die graag een leuke hobby wil hebben? Houdt uw (klein)kind van stoere spellen spelen, buiten zijn, kampvuur maken, samen met anderen en met zijn/haar handen bezig te zijn? Is hij/zij in voor een avontuur, plezier maken en nieuwe dingen ontdekken. Dan is Scouting echt iets voor uw (klein)kind. Bij Scouting ligt de nadruk op spelen en leren in de natuur en met elkaar. De kinderen leren samen te werken, te delen en te ontdekken op hun eigen denkniveau.

Stuur een mailtje naar: info@adelbertusgroep.nl Uw (klein)kind is welkom om 3x gratis te komen kijken bij de groep. Daarna hoeft uw (klein)kind pas te beslissen of hij/zij wilt blijven. De Bevers (41/2 t/m 7 jr.) beleven hun avonturen elke zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur. De Scouts (11 t/m 15 jr.) beleven hun avonturen elke vrijdagavond van 18.30 tot 20.30 uur.

Meer berichten