Meer liefde in je leven

Algemeen
Denise Janmaat.
Denise Janmaat. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - De één verlangt naar een partner, de ander wil nieuwe 'schwung' in zijn/haar relatie. Weer een ander twijfelt of er nog wel genoeg muziek in de relatie zit om bij elkaar te blijven. De lezing over de liefde die Denise Janmaat op dinsdag 26 november geeft, belooft weer veel inspiratie en ontroerende inzichten. 'De liefde is een prachtig onderwerp. Iedereen heeft er wat mee, zowel positieve of negatieve gevoelens. Het ene moment worstel je ermee, het andere moment ben je in de wolken. En je wilt eigenlijk altijd meer. Meer liefde in je leven."

Janmaat geeft de lezing omdat zij iedereen meer liefde gunt. ''Als je ontdekt wat er in jou voor zorgt dat het in de liefde af en toe allemaal niet vanzelf gaat, dan kun je er wat aan doen. In de lezing vertel ik hoe je dat kunt ontdekken. En ga ik dat met een live-coachingssessie ook laten ervaren."

Aanleiding

De aanleiding voor de lezing zijn haar klanten. De vele ontroerende sessies die ook dit jaar weer leidden tot liefdesgeluk, gunt ze ook aan anderen. Dat liefdesgeluk deed zich voor in vele verschillende vormen. Janmaat is dating-, relatie- en scheidingscoach en elke klant heeft een andere aanleiding om bij haar aan te kloppen. "Een man die zo gelukkig is met zijn partner dat hij er bang van wordt, ervaart dat als een probleem.

Vrouw

En de vrouw die in eerste instantie aanklopt om haar relatie te redden en gaandeweg ontdekt dat ze eigenlijk al langere tijd niet meer samen door wil, ervaart dat ook als een rollercoaster. Net als die single die zich niet kon voorstellen dat zij nog iemand zou vinden en De Ware toch heeft gevonden. Als zij de coaching afronden met nieuw (liefdes)geluk, dan ben ik tevreden. Ik wil graag aan veel meer mensen laten zien dat meer liefde in je leven altijd mogelijk is, ook als je er niet meer in durft te geloven."

De lezing is van 19.30 tot 21.30 uur en voor iedereen die een nieuwe liefde wil vinden. Met de live-coachingssessie kunnen de aanwezigen direct zien hoe zij dat zelf kunnen doen in hun eigen leven. Locatie haar kantoor op bedrijventerrein De Trompet in Heemskerk. Aanmelden: www.denisejanmaat.nl.