Welschap is op zoek naar enthousiaste tieners en jongeren.
Welschap is op zoek naar enthousiaste tieners en jongeren. ((Foto: Aangeleverd))

Denktank tieners en jongeren in Heemskerk

HEEMSKERK - Ben je jong en creatief? Zit je vol met leuke ideeën? Ben jij een organisator en hou je van samenwerken met leeftijdsgenoten? Dan stellen we jou de volgende vraag: Wat zou jij graag zien gebeuren voor de jeugd (12-18 jaar) in Heemskerk? Denk en doe mee mee!

Welschap is op zoek naar enthousiaste tieners en jongeren die mee willen helpen bij het realiseren van een gaaf activiteitenpakket voor jongeren. En nog leuker; na het bedenken mogen jullie het natuurlijk ook gaan doen. Eind november starten we met een nieuwe denktankgroep. Daarin zitten de echte kenners, de ervaringsdeskundigen en de vertegenwoordigers van alle jongeren uit de buurt.

Praktische info

Wil jij daarbij zijn? We hebben nog enkele plekken vrij bij de 'Denktankgroep Jeugd'.

Men start op vrijdag 29 november van 19.30 tot 21.00 uur met een kennismaking in Buurtcentrum de Schuilhoek aan de Van Bronckhorststraat 1 te Heemskerk. Dan bespreekt men meteen het vervolg van de activiteiten. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan z.s.m. aan. Dit kan door een e-mail te sturen naar amber.veldhoen@welschap.nl en telefonisch via 06 14978727 (of emile.vanderwal@welschap.nl en 06 39862007). Meer informatie over Welschap vind je op onze website welschapwelzijn.nl.

Meer berichten