De poster van de Volkskerstzang.
De poster van de Volkskerstzang. ((Foto: Aangeleverd))

Volkskerstzang in Laurentiuskerk

HEEMSKERK - Ook dit jaar wordt, voor de 33e keer, in de prachtige Laurentiuskerk in Heemskerk de jaarlijkse Volkskerstzang gehouden. In nauwe samenwerking tussen vertegenwoordigers uit verschillende kerken is opnieuw een fijne koor- en samenzangavond samengesteld.

De muzikale medewerking zal, gelukkig ook dit jaar, worden verzorgd door het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor onder leiding van dirigent Hugo van der Mey en Hendrik van Veen op de piano. Als speciale gasten zijn deze avond aanwezig Mirjam Betjes, sopraan, Esther Vogel, zang en dwarsfluit. Dub de Vries bespeelt het Johannesorgel en Henk Crezee het hoofdorgel van de Laurentiuskerk

De korte overdenking zal deze avond worden verzorgd door Pastor fred van der Louw. Iedereen die houdt van samenzang van bekende (oude) Kerstliederen en van koorzang is van harte uitgenodigd op deze volkskerstzangavond.

De volkskerstzang is op dinsdag 17 december a.s. Aanvang 20.00 uur. Kerk Open 19.00 uur. Laurentiuskerk, A. Verherentstraat 2 te Heemskerk. Gratis toegang. Tijdens de avond zal een collecte worden gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Meer berichten