Het logo van Gouden Dagen.
Het logo van Gouden Dagen. ((Foto: Aangeleverd))

Weihnachtsfeest met Bach bij Gouden Dagen

HEEMSKERK - De vakgroep muziektherapie van ViVa! Zorggroep bestaat 10 jaar en nodigt u uit voor een sfeervolle en feestelijke middag in de Sint-Agatha kerk in Beverwijk (Breestraat 101, 1941 EG). Zij organiseren dit samen met Gouden Dagen. Op 21 december kunt u komen luisteren naar de generale repetitie van het Amsterdams Gemengd Koor. Samen met groot orkest en solisten.

Zij oefenen het Weihnachts Oratorium van Bach ter voorbereiding op het concert voor de volgende dag in het Koninklijk Concertgebouw van Amsterdam. De middag duurt van 13.00 tot 16.00 uur. Koffie/thee en iets lekkers krijgt u in de pauze aangeboden. Ter afsluiting kunt u de levensgrote kerststal bezichtigen.

Het Weihnachtsfeest is gratis en bestemd voor alle ouderen die woonachtig zijn in Heemskerk of Beverwijk. Uiteraard mogen zij vergezeld worden door hun mantelzorger. Aanmelden kan tot 9 december d.m.v. het aanmeldformulier op de website https://www.vivazorggroep.nl/weihnachtsfeest of bij de gastvrouwen op één van de locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk of Beverwijk. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van ViVa!

Gouden Dagen en Welschap Welzijn zijn op zoek naar inwoners van Heemskerk die zijn geboren in Groningen of die heel lang in die streek gewoond hebben en Gronings praten. Het lijkt ons namelijk leuk om u met elkaar in contact te brengen en herinneringen te delen over Groningen. U kunt zich aanmelden bij Karin Koks, Welschap Welzijn via telefoonnummer 06-19965444 (di, wo, do) of Jolanda van Dam via telefoonnummer 06-22913188 of 088-9957253.

Meer berichten