Kerststukje maken bij Dierendorp op donderdag 12 december.
Kerststukje maken bij Dierendorp op donderdag 12 december. ((Foto: Aangeleverd))

Maak je eigen kerststukje op Dierendorp

HEEMSKERK - Maak je eigen kerststukje op kinderboerderij Dierendorp. Deze keer op donderdag 12 december van 14.00 tot 16.00 uur kerststukjes maken op kinderboerderij Dierendorp, samen met NME Heemskerk. Ben jij erbij?

Groen in huis

Men is bijna winterklaar en kan het groen in huis halen. De struiken zijn gesnoeid en wat is er leuker om dit groenafval te hergebruiken. De groenvoorziening van de gemeente levert het groen aan, zodat men er mooie kerststukjes van kunnen maken. Een mooie manier van recycling en dubbelop genieten, iets wat NME Beverwijk en Heemskerk nastreeft.

Kerststukje maken

Kom jij ook een kerststukje maken? Wij zorgen voor alle duurzame materialen. Je bent van harte welkom. Het wordt weer een ware belevenis bij kinderboerderij Dierendorp. Alle activiteiten zijn gratis! Dierendorp is gevestigd aan de Vrijburglaan 1 in Heemskerk.

NME Heemskerk

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ook op Facebook.

Meer berichten