Kerst bij Café Acoustique

Algemeen
De formatie Twice the Same.
De formatie Twice the Same. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Donderdag 19 december is het bijna kerst en bij Café Acoustique in Heemskerk. Twice the Same is uitgenodigd voor een speciaal optreden. Martijn Roggeveen komt in het voorprogramma ook weer even laten horen hoe het met hem gaat.

Met Martijn Roggeveen en Twice the Same

Martijn Roggeveen Martijn Jasper Roggeveen uit Heemskerk heeft een roerig jaar achter de rug. Liefde uit Amerika een zachte dood gestorven zowel prive als met de muziek. Nu weer alles opnieuw opbouwen vanuit Nederland.

Toetsenist

Maar met zijn talent zal dat gaan lukken. Nog steeds krijgt hij iedereen stil als hij de gitaar ter hand neemt.

Die avond neemt hij zijn toetsenist mee die ook tijdens het zomerfestival hem begeleidde. Een prachtig voorprogramma deze avond die iedere toeschouwer die komt voor de luidruchtige klanken van Twice the Same even stil zal laten zijn omdat dat nu eenmaal het effect is als hij het podium betreedt. Hij begint om 20.45 uur.

Kerstsingel

Twice the Same Ritchie Lee de zanger van Twice the Same stuurde een berichtje. ''Het is weer kerst, we hebben zin om te komen spelen. En laten ze nou net ook een kerstsingel hebben uitgebracht. "Lonely Christmas Tree" heet deze single en de clip erbij is fantatisch.''

Check deze op de Facebookpagina van Twice the Same of van Cafe Acoustique. En wil je een 'kerstig' avondje beleven met mooi luisternummers en vrolijke gitaarrock, kom dan luisteren naar zanger Ritchie Lee, Mart Schijf op de bassgitaar, Perry Broersen op de leadguitar en Mathijs Heling op drum.

TV-opnames

'Café Acoustique': donderdag 19 december 2019 in Café Lokaal in de A. Verherenstraat 5 te Heemskerk, aanvang 20.00 uur, optredens van v.a. 20.45 uur. Live op Heemskerk Fm : 107.4 via de ether in de IJmond, op 104.5 via de kabel, op radiokanaal 917 van ziggo via de TV of via internet( www.heemskerk.fm/luister). Ook worden TV opnames gemaakt die later op YouTube en op het RTV Heemskerk (42 Ziggo/1466 KPN ) te vinden zijn. Aanmelden voor een optreden:paulbogers@ziggo.nl.