Hoogbejaarde ziekenhuis ingeslagen

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Rodi Media)

HEEMSKERK - Heemskerk werd afgelopen weekend opgeschrikt door veel geweld. Nadat vrijdagavond drie Heemskerkse jongeren betrokken waren bij mishandeling van een vijftienjarige jongen, werd een dag later een hoogbejaarde man behoorlijk in elkaar geslagen. Het 88-jarige slachtoffer moest voor zijn verwondingen naar het ziekenhuis waar hij een dagje moest blijven. De verdachte, een 30-jarige man, heeft zich inmiddels bij de politie gemeld.

Verdachte meldt zich bij politie

De bejaarde man kreeg zaterdagmiddag ruzie in het verkeer aan de Jean Monnetstraat in Heemskerk. De dader sloeg hem zo hard in het gezicht dat hij naar het ziekenhuis moest gaan. Daar moest de hoogbejaarde zaterdag en zondag blijven, schrijft politie IJmond in een Facebookbericht. Bij de dader fietste volgens de politie een kind.

Politie zoekt getuigen van verkeersruzie in Heemskerk

Na zijn daad ging de verdachte weg. De politie zocht hem vervolgens en gaf zijn signalement door. Hij meldde zich later bij de politie.

Het hele gebeuren vond die zaterdagmiddag rond 15.30 uur plaats. De politie zoekt nu naar getuigen van deze ernstige mishandeling.

Medewerker PostNL

Volgens de politie liep er op het moment van de verkeersruzie een medewerker van PostNL in die straat. Die was aan het werk. Andere getuigen die iets van deze ruzie hebben gezien kunnen zich eveneens melden bij de politie.