(Foto: Aangeleverd)

Kleurrijke foto-expositie bij Meerstate

HEEMSKERK Gedurende de gehele maand januari 2020 kunnen bewoners, familie en bezoekers genieten van een bijzondere foto-expositie bij ViVa! Zorggroep in het verpleeghuis locatie Meerstate aan de Mozartstraat 91, Heemskerk.

De expositie omvat meer dan 20 prachtige werkstukken van hobbyfotografen die allemaal lid zijn van Fotokring Heemskerk (FKH). Op fraaie wijze wordt door de fotografen een impressie van de omgeving van Heemskerk en Beverwijk in beeld gebracht. Stuk voor stuk zijn het interessante foto's (in groot formaat) die het bekijken méér dan waard zijn en FKH hoopt de bewoners van Meerstate er een groot plezier mee te doen. De expositie is toegankelijk voor iedereen die er een kijkje wil nemen en bevindt zich op de begane grond in de 'expositiegang'. De toegang is gratis. U kunt desgewenst bij de receptie even vragen waar u precies moet zijn.

Fotokring Heemskerk bestaat ruim 60 jaar. Iedere donderdagavond wordt in het verenigingsgebouw 'De Strengh' (Van der Ploegstraat 87, Heemskerk) een gevarieerd programma aangeboden aan de leden. Fotokring Heemskerk is er voor iedereen die de fotohobby serieus beoefent. Als uw interesse gewekt is kunt u desgewenst contact opnemen met FKH via www. fotokringheemskerk.nl. Nieuwe leden zijn altijd welkom.

Meer berichten