(Foto: Aangeleverd)

HVC zamelt in Heemskerk kerstbomen in

HEEMSKERK - De feestdagen zijn weer voorbij, het is tijd om de kerstboom op te ruimen. De kunstboom mag naar zolder, de kluitboom kan natuurlijk in de tuin, zodat je hem volgend jaar weer kunt hergebruiken. Maar heb je geen kluit of past hij niet? Het afvalbedrijf HVC haalt op zaterdag 11 januari de afgedankte kerstbomen op en verwerkt ze tot compost.

Zaterdag 11 januari

Op zaterdag 11 januari zal HVC een kerstbomenronde rijden in Heemskerk. Hieronder staan de straten waar de bomen kunnen worden neergezet. Je kan de boom op 11 januari vóór 08.00 uur aan één van deze wegen neerzetten. HVC zorgt ervoor dat de ingezamelde bomen op een verantwoorde manier worden verwerkt tot compost. Voor eventuele vragen kan je terecht bij de klantenservice van HVC via tel: 0800-0700 of per mail via: klantenservice@hvcgroep.nl.

Kerstbomenronde

De kerstbomenronde die HVC zal rijden gaat via achttien straten. Je kunt de kerstboom op 11 januari neerzetten aan één van de volgende straten: Bachstraat/Kennemerlandstraat; Beneluxlaan/Kerkweg; Bourgondiestraat/Koningin Wilhelminastraat; Breedweerlaan/Laan van Archeologie; Carel van Manderstraat/Laan van Broekpolder; Commandeurslaan/Luxemburglaan; De Zevenhoeven/Maerelaan; Doornenburg/Mozartstraat; Duitslandlaan/Normandielaan; Euratomsingel/Professor ten Doeschatestraat; Europalaan/Sandenburg; Gerrit van Assendelftstraat/Starweg; Gildenplein/Suykers acker; Henegouwenlaan/Twentestraat; Hillen acker/Waddenlaan; Jan Lighthartstraat/Weg acker; Jan van Kuikweg/Water acker; Jonkheer Geverslaan.

Meer berichten