Bella Cantara kwartet, bijgestaan door pianist Hans Weenink.
Bella Cantara kwartet, bijgestaan door pianist Hans Weenink. ((Foto: Aangeleverd))

Winterconcert Bella Cantara kwartet

HEEMSKERK - Op zondag 19 januari 2020 treedt het inmiddels bekende kwartet Bella Cantara op in de Dorpskerk te Heemskerk. Na het grote succes van vorig jaar komen wij graag weer terug in Heemskerk. Ook deze keer hebben we een afwisselend concert voor u samengesteld, met uiteraard opera en operette, maar ook met uitstapjes naar musical. Zelfs het populaire genre komt voorbij in de vorm van een duet door de bas en tenor, die daarbij Andrea Bocelli en Marco Borsato vertolken. Bella Cantara treedt al bijna 20 jaar succesvol op in Noord-Holland. Veel fans bezoeken inmiddels jaarlijks hun concerten. Tegenwoordig bestaat het kwartet uit Joke Oud (alt), Hans van Niekerk (bas) – zij zingen beiden al vanaf het begin bij Bella Cantara – Mirjam Betjes (sopraan) en Walther Deubel (tenor). Al jaren worden ze fantastisch begeleid door pianist Hans Weenink.

In de beginjaren van het bestaan zong het kwartet vooral opera. Later is daar operette en musical bijgekomen. Tegenwoordig bestaat het programma uit een mix van opera-, operette- en musicalstukken, die veelal bij het publiek bekend zijn en maken we ook af en toe een uitstapje naar het populaire genre.'' Onze concerten zijn dan ook een feest van herkenning voor onze bezoekers'', aldus het Bella Cantara kwartet. Het concert in de Dorpskerk in Heemskerk begint om 14.30 uur. Het gevarieerde programma bestaat die middag uit kwartetten uit Rigoletto en Fidelio en een terzet uit de bekende operette De Zigeunerbaron.

Daarnaast kunt u luisteren naar een aantal prachtige duetten en aria's uit diverse opera's. Het programma zorgt voor een aangename invulling van uw zondagmiddag. Reserveren kan bij Mirjam Betjes, mirjambetjes@hotmail.com, 06-41496415 en Joke Oud, pjm.oud@quicknet.nl, 0226-353563.

Meer berichten