Het Weinachtsfeest in de St. Agathakerk in Beverwijk.
Het Weinachtsfeest in de St. Agathakerk in Beverwijk. ((Foto: Aangeleverd))

'Mooie en gezonde Gouden Dagen in 2020'

HEEMSKERK - ''Aan de start van het nieuwe jaar wensen wij alle lezers vanuit Gouden Dagen Heemskerk heel veel mooie en gezonde 'gouden dagen' in 2020'', aldus Gouden Dagen.

Gouden Dagen in 2020

Uiteraard gaat 'Gouden Dagen' door met het vervullen van wensen. Wensen die alle ouderen die woonachtig zijn in Heemskerk kenbaar kunnen maken door ze in één van de wensbomen die Heemskerk rijk is, op te hangen. De wensbomen kunt u vinden op de locaties van ViVa! Zorggroep: Meerstate, Heemswijk, Westerheem, Sint Agnes, Waterrijck en in het gezondheidscentrum op het Maltezerplein. Een informatiefolder en de wenskaarten hangen bij de wensbomen.

''Naast de wensen willen we ook dit jaar samen met Welschap Welzijn doorgaan met het "Buurtbakkie". En we gaan een nieuw project starten. Mensen die gewoond hebben, of geboren zijn in Groningen, in Friesland, in Zeeland, etc. willen we in contact met elkaar brengen. We beginnen met Groningen. Komt u uit Groningen en lijkt het u leuk om met een aantal mensen koffie te drinken, in het Gronings dialect met elkaar kletsen, dan willen wij u van harte uitnodigen om contact op te nemen met Karin Koks, Welschap Welzijn, via telefoonnummer 06-19965444. Mailen kan ook via karin.koks@welschap.nl.''

'VIP-tafel zetten wij dit jaar voor het eerst neer in Westerheem'

''De VIP-tafel zetten wij dit jaar voor het eerst neer in Westerheem. Gouden Dagen en het Uitbureau in Westerheem verzorgen een optreden van het koor Kuzola. Kuzola is Afrikaans en betekent passie.'' Dit koor onderscheidt zich door de dynamische manier van zingen, de Afrikaanse klanken en ritmes waarbij veel energie ontstaat en wordt gegeven. Een keer iets heel anders dus dan u gewend bent. Woont u zelfstandig en wilt u hierbij graag aanwezig zijn dan kunt u contact opnemen met Jolanda van Dam via telefoonnummer 088-9957253. Het optreden vindt plaats op 26 januari om 14.30 uur in Westerheem, Westerheem 90, 1964 EJ Heemskerk.

Weihnachtsfeest

Circa 300 ouderen hebben kunnen genieten van het Weihnachtsfeest in de Sint Agathakerk in Beverwijk. Aanleiding voor dit feest was het 10-jarig bestaan van de vakgroep muziektherapie van ViVa! Zorggroep. Het Amsterdams Gemengd Koor stelde speciaal hiervoor de generale repetitie van het Weihnachtsoratorium open voor alle cliënten van ViVa! Zorggroep.

Bussen pendelden heen en weer van locatie naar de Sint Agathakerk. Klokslag 13.00 uur begon het orkest te spelen. De akoestiek, de muziek, een volle kerk en op de achtergrond de prachtige kerststal. Bezoekers genoten intens.

Bussen pendelden heen en weer van locatie naar de Sint Agathakerk

In de pauze was er ruimte voor koffie of thee met een versnapering. Om 16.00 uur was het 'feest' afgelopen en werden de bezoekers naar huis gebracht.

Sponsoring

Dankzij de sponsoring van de Stichting Vrienden van ViVa is dit Weihnachtsfeest mogelijk gemaakt. Ook de sponsors Banketbakkerij Dick Leek en Nestlé bedankt voor de heerlijke versnapering bij de koffie.

Meer berichten