Vlnr: Jan vd Wiele 4e, Bep Knopper 3e, Henk Konijn 2e en Ton de Boer 1e. Hij ontving tevens de wisselbeker. In het midden: Henk Pirovano, voorzitter.
Vlnr: Jan vd Wiele 4e, Bep Knopper 3e, Henk Konijn 2e en Ton de Boer 1e. Hij ontving tevens de wisselbeker. In het midden: Henk Pirovano, voorzitter. ((Foto: Aangeleverd))

Ton de Boer wint Willem Kopertoernooi

HEEMSKERK - In de eerste week van het nieuwe jaar is weer het Willem Kopertoenooi van de biljartclub De Jansheeren in Heemskerk gespeeld.

Er is altijd veel animo om deel te nemen. Het toernooi wordt gespeeld door middel van een afvalsysteem: wie verliest doet niet meer mee. Tot de laatste vier, want die spelen om de plaatsen 1 t/m 4.

Ook dit jaar was het vanaf het begin weer een spannende strijd, want iedereen heeft kans om het toernooi te winnen. In het verleden bleek, dat degene die niet veel caramboles hoefden te maken, dikwijls het toernooi wonnen. Dit jaar was dat duidelijk anders.

Middenveld

De laatste vier kwamen zogezegd uit het middenveld. Het toernooi staat al jaren onder de bezielende leiding van Jan van Lieshout, die het nu toch al zo'n 20 jaar voor zijn rekening neemt. De wedstrijden zijn gespeeld onder grote belangstelling, de laatste dag waren er zeker 40 toeschouwers en dat werd op hoge prijs gesteld.

Meer berichten