Het logo van Gouden Dagen.
Het logo van Gouden Dagen. ((Foto: Aangeleverd))

'Gouden Dagen': mensen met elkaar verbinden

HEEMSKERK - 'Gouden Dagen' wil mensen met elkaar verbinden. Wanneer je ouder wordt en niet meer zo mobiel bent wordt het steeds moeilijker om activiteiten te gaan ondernemen. De eenzaamheid ligt op de loer en dat is juist wat Gouden Dagen wil voorkomen.

Door het vervullen van wensen, door het organiseren van de 'Buurtbakkies' met Welschap Welzijn en door ouderen die zelfstandig wonen uit te nodigen voor een optreden in één van de woonzorgcentra van ViVa! Zorggroep in Heemskerk, willen wij ouderen met elkaar in contact brengen.

''Enige tijd geleden werden wij benaderd door het koor Kuzola. Ze vertelden heel enthousiast over hun passie voor de Afrikaanse muziek. Het leek ons weer eens iets anders en samen met het Uitbureau in Westerheem organiseren wij dit optreden op 26 januari om 14.30 uur in Westerheem.''

Als u zelfstandig woont en u wilt graag bij dit optreden aanwezig zijn dan kunt u contact opnemen met Jolanda van Dam via telefoonnummer 088-9957253. Uiteraard hoeven de bewoners van Westerheem zich niet op te geven.

U kunt zich nog steeds inschrijven voor het nieuwe project van Welschap Welzijn en Gouden Dagen. Komt u uit Groningen en lijkt het u leuk om met andere Groningers koffie te drinken. In het Gronings dialect met elkaar te kletsen. ''Dan willen wij u van harte uitnodigen om contact op te nemen met Karin Koks, Welschap Welzijn.'' Bel 06-19965444. Mailen kan ook via karin.koks@welschap.nl.

''Binnenkort gaan we ook weer starten met ons Buurtbakkie. Wanneer en waar we het eerste kopje koffie van dit jaar gaan schenken, dat gaan we binnenkort bespreken. Omwonenden ontvangen van ons altijd een flyer in de brievenbus'', aldus Gouden Dagen.

Meer berichten