AAN TAFEL: over het isoleren van je thuis

HEEMSKERK - Het is op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari overal in Nederland warme truiendag. Draag je in huis een warme trui dan kan de verwarming een graadje lager. Je bespaart maar liefst 6% energie en CO2 per graad. Als heel Nederland op een dag een graad lager stookt, besparen we 6,3 miljoen kilo CO2.

Vrijdag 7 en zaterdag 8 februari warme truiendag

Nog slimmer is het om energie te besparen door je huis op een verantwoorde manier te isoleren. Heb je vragen over isolatie, heb je hulp nodig of wil je tips en inspiratie opdoen over isoleren van je huis, kom dan op zaterdag 8 februari tussen 13.00 en 15.30 uur naar de bibliotheek aan het Maerten van Heemskerckplein in Heemskerk.
Ook wie meer wil weten over de nieuwe energiecoöperaties EcoHeemskerk en EcoBeverwijk is dan van harte welkom. Er zitten namelijk mensen van deze nieuwe energiecoöperaties voor en door Heemskerkers en Beverwijkers aan tafel klaar.

Informatie en advies

Ze geven je onder het genot van een kopje koffie/thee gratis informatie en advies. Laat je inspireren door de vele praktische voorbeelden van isolatie en verduurzaming van je huis.
En wil je meer weten over het breien en haken van een warme trui, dan kun je bij Anja en Henny aan tafel aanschuiven.

Haken en breien

Ze geven je adviezen en tips geven over haken en breien. Er ligt een breipatroon voor een warme trui voor je klaar om mee te nemen. AAN TAFEL is een duurzaamheidsproject, georganiseerd door Bibliotheek IJmond Noord i.s.m. Beverwijk Duurzaam.

Meer berichten