'Gouden Dagen' verzorgt een optreden van het koor Kuzola.
'Gouden Dagen' verzorgt een optreden van het koor Kuzola. ((Foto: Aangeleverd))

Wensen in vervulling dankzij 'Gouden Dagen'

HEEMSKERK - Wat wilt u graag (nog) een keer doen? Waar wilt u graag (nog) een keer naar toe? Wie wilt u graag (nog) een keer ontmoeten? Het antwoord van één van deze vragen kunt u op een wenskaart van Gouden Dagen schrijven en in één van de wensbomen die op de locaties van ViVa! Zorggroep staan, ophangen.

Mevrouw V.d. Reep heeft haar wens in de wensboom van Sint Agnes opgehangen. Zij heeft met haar echtgenoot in een woonzorgcentrum in Graft gewoond. Daar wilde ze graag nog een keer naar toe. Vrijdag 24 januari ging haar wens in vervulling. Om 10.00 uur stond Vrijwilligersvervoer bij haar voor de deur, samen met vrijwilligster Bep om naar Graft te rijden. Aangekomen bij het verzorgingshuis werd een voormalige medebewoonster van haar naar beneden gebracht en hebben ze samen herinneringen kunnen ophalen. Mevrouw V.d. Reep heeft vreselijk genoten. Ze vond het geweldig om weer even terug te zijn. Nadat ze daar ook gegeten hadden vertrok het gezelschap weer naar Heemskerk. Uiteraard werd er eerst nog een rondje door het dorp Graft gereden.

Dan verzorgde 'Gouden Dagen' een optreden van het koor Kuzola. Even iets heel anders dan de bewoners gewend waren. De belangstelling was groot. Ongeveer honderd mensen zaten er in de zaal, waaronder ook ouderen die nog zelfstandig wonen. Kuzola betekent passie en is Afrikaans. Tussendoor werd uitgelegd waarover gezongen werd. Door de Afrikaanse klanken en ritmes konden de toeschouwers niet langer blijven zitten en gingen de voeten van de vloer. Aanwezigen kunnen terugkijken op een zeer gezellig en geslaagd optreden.

Deze week is de wens van mevrouw Ten Haaf uit de wensboom die in Heemswijk staat, gehaald. Mevrouw Ten Haaf heeft vroeger in Amsterdam gewoond, maar is nog nooit bij Madame Tussauds geweest. Daar zou ze graag nog een keer naar toe willen gaan. Haar eigen vrijwilligster en een vrijwilligster van Gouden Dagen gaan met haar mee. Haar wens gaat op 10 februari in vervulling.

Ook u kunt uw wens in de wensboom ophangen. Kunt u dat niet meer zelf doen om welke reden dan ook, dan kunt u ook contact opnemen met Jolanda van Dam via telefoonnummer: 088-995 7253 of via de mail: j.vandam@vivazorggroep.nl. Zij zal voor u de wens in één van de wensbomen ophangen.

Meer berichten