Op bezoek in de vernieuwde Mac in Beverwijk.
Op bezoek in de vernieuwde Mac in Beverwijk. ((Foto: Aangeleverd))

Mevrouw Hartendorp bezoekt vernieuwde Mac

HEEMSKERK - De wensbomen van Gouden Dagen Heemskerk staan in het zorgcentrum op het Maltezerplein en op de locaties Meerstate, Heemswijk, Westerheem, Sint Agnes en Waterrijck van ViVa! Zorggroep. Hierin mogen alle ouderen die woonachtig zijn in Heemskerk hun wens ophangen. Gouden Dagen vervult deze wensen.

'Gouden Dagen' maakt het mogelijk

Mevrouw Hartendorp was twee jaar geleden bij McDonald's geweest vanwege de Foundersday. Zij wilde er graag nogmaals een keer lunchen. Samen met nog negen bewoners vertrokken ze op 6 februari naar de vernieuwde Mac in Beverwijk. Ze werden verwacht met een gezellig aangeklede tafel met bordjes en servetten.

Aan de tafeltjes werd de bestelling opgenomen en even later zaten ze te genieten van bigmac's, Mcchickens, kipnuggets, patat en frisdrank of een milkshake. Ondertussen vertelde de heer Blomberg, eigenaar, over McDonald's. Na het eten kregen ze nog een kopje koffie of een ijsje aangeboden. Deze hele gezellige lunch is gesponsord door McDonald's Beverwijk. En....... met de mededeling "jullie zijn de volgende keer weer van harte welkom" vertrok iedereen vrolijk en voldaan weer naar huis. Dit uitstapje is absoluut voor herhaling vatbaar. Met heel veel dank aan McDonald's voor de goede zorgen en de sponsoring.

Mevrouw Ten Haaf heeft altijd in Amsterdam gewoond, vlak bij Madame Tussauds, maar ze is daar nog nooit geweest. Ze hing haar wens in de wensboom en op 10 februari vertrok ze naar Amsterdam. Madame Tussauds was op de hoogte van haar komst. Bij aankomst werd er eerst een kopje koffie gedronken waarna de toer langs alle bekendheden begon. Na afloop stelde de vrijwilligster voor om langs haar vroegere woning te lopen. Mevrouw Ten Haaf vond het geweldig om dit allemaal terug te zien.

Meer berichten