Dominique Engers.
Dominique Engers. ((Foto: Govert de Roos))

'Geen Haast' met Dominique Engers op podium Laurentz

HEEMSKERK – De Amsterdamse woordkunstenaar en zangeres Dominique Engers komt zondag 23 februari naar Laurentz. In haar fijnzinnige programma Geen Haast hoort u mooi gearticuleerde, af en toe frivole en gegarandeerd pure, eigenwijze nummers. Zeg maar onvervalste luisterliedjes. Of moet men zeggen: Nederlandse chansons?

Woordkunstenaar/zangeres in Heemskerk

In elk geval is het meeslepende muziek op poëtische, melancholieke teksten. Dominique Engers geeft mensen, plaatsen en gebeurtenissen die haar dierbaar zijn betekenis.

Een ode aan alles wat het leven mooi maakt

En behoedt ze voor de vergetelheid. Geen Haast is haar persoonlijke, liefdevolle ode aan alles wat het leven mooi maakt.

Dominique Engers (teksten en zang) wordt prettig begeleid door Eelco Menkveld (piano en zang), Hans van Gelderen (gitaar en zang) en Sybren Van Doesum (trompet, bugel, klokkenspel en zang). Zondag 23 februari 2020 | koffieconcert | 11:30 uur | €12,-.

Reserveren

Aanmelden voor dit bijzondere concert kan via decirkelheemskerk.nl, of op de dag zelf vanaf een uur voor de voorstelling aan de zaal. Met de Culturele Cirkel Pas (CC-pas) en het CJP (voor jongeren) krijgt u €2,- korting op de normale toegangsprijs. Er is een pinautomaat aanwezig bij de kassa, maar nog niet bij de bar. Laurentz, uit en eten in Heemskerk zit aan de A. Verherentstraat 1 in Heemskerk.

Meer berichten