Straks voordelig kennismaken met Grandcafé Laurentz uit & eten via Autobedrijf Swart!

Partnerbijdrage
Rob Swart van Autobedrijf Swart in Heemskerk kent Arjan als jarenlange trouwe klant.
Rob Swart van Autobedrijf Swart in Heemskerk kent Arjan als jarenlange trouwe klant. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Op dit moment kunnen we niets anders doen dan onze voorzorgsmaatregelen nemen en afwachten tot het Coronavirus overwonnen is. Voor enorm veel ondernemers, maar zeker in de horeca, een enorme strop. Zo ook voor Arjan Sierhuis die net door keihard werken en een grote verbouwing, op 5 maart de deuren kon openen van zijn nieuwe Grandcafé, om vervolgens na ruim een week de deuren weer te moeten sluiten.

Rob Swart van Autobedrijf Swart in Heemskerk kent Arjan als jarenlange trouwe klant. Hij zat te broeden op een idee om straks na de Coronacrisis Arjan te helpen z’n bedrijf weer zo snel mogelijk op de rit te krijgen.

Hardwerken

“Ik ken Arjan als hele sympathieke hardwerkende kerel en een geweldige ondernemer en ik kan het slecht aanzien dat iemand dan zo’n tegenslag moet verwerken. Ik vind dat 2020 een jaar moet worden om eens extra aandacht te geven aan je medemens. Vakanties vallen voor een hoop mensen in het water als ze er überhaupt nog zin in hebben dit jaar. Daarom zullen de meeste mensen hopelijk hun ontspanning meer in de regio gaan zoeken”, aldus Rob.

Grandcafé Laurentz is gevestigd in het prachtige monumentale pand wat de meeste mensen kennen als de Nozem en de Non en is een heerlijke locatie om te lunchen, te dineren of even lekker een borrel te halen.

Cadeau-card bij Onderhoudsbeurt of APK

Arjan en Rob hebben nu de handen ineen geslagen (figuurlijk !) en geven nu bij iedere onderhoudsbeurt of losse APK aan uw auto een cadeau-card van 10,00 euro. Deze kan na de Coronasluiting besteed worden bij Grandcafé Laurentz.

Een leuke stimulans voor de mensen uit de regio om even te ontspannen. Autobedrijf Swart is gevestigd aan de Rijksstraatweg 170c in Heemskerk.

“Als we elkaar in de regio op deze manier een steun in de rug kunnen geven dan zijn we hopelijk straks alle ellende snel vergeten en kunnen we er op proosten bij Arjan! “