Jubileumbier van ADO’20 fraai collector's item

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK – Wat voor ADO’20 een jaar vol festiviteiten en hoogtepunten had moeten worden, gaat helaas als een nachtkaars uit. Gelukkig zijn er dit jaar twee activiteiten wel doorgegaan bij de Heemskerkse vereniging, want naast de bekendmaking van het collector's item heeft er inmiddels ook een jubileum-pubquiz plaatsgevonden. In principe wordt het feestprogramma in 2021 verder afgewerkt, waarbij de meeste festiviteiten volgens een nieuwe planning doorgang zullen vinden. Toch krijgt het jubileum ook dit jaar nog een staartje, als op 8 mei het jubileum-fotoboek gereed is. Er wordt getracht om dit boek toch tijdens een speciale gelegenheid te presenteren, natuurlijk met inachtneming van alle corona-afspraken.

Commissielid Michel Kunnen heeft nog meer in petto voor de komende tijd. “Door de alom bekende oorzaken hebben wij nog een flinke voorraad in huis van ons collector's item. Daarom zoeken wij nu naar mogelijkheden om de verkoop een boost te geven. Zoals misschien bekend, is ons collector's item een fraai kistje met een viertal heerlijke bieren. Een echte smaakvolle pils, een blond bier, een dubbel en een triple en allen even lekker. In het kistje zit verder nog een mooi jubileum-glas en wat jubileum-bierviltjes en dat voor de klinkende prijs van 19,20 euro, ofwel het jaar van oprichting. Aangezien het komend weekend het paasfeest voor de deur staat, denken wij dat dit leuker kan worden met ons kistje. Onze slogan is dan ook: Met Pasen zitten we nog steeds thuis, gelukkig hebben we ADO’20 bier in huis.”

Maar er lopen meer acties om de verkoop te stimuleren. Michel somt op: ”RTV Heemskerk heeft een item op Facebook geplaatst en verloot een kistje aan iemand die dat artikel geliked heeft. Daarnaast hebben we weer aandacht gevraagd via Facebook, Instagram, onze website en via een mailing aan de leden. Tenslotte gaat ook NH Nieuws hier aandacht aan schenken. Als extra bieden wij een bezorgservice naar Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest. Dus klanten kunnen via mail of telefonisch een bestelling plaatsen en dan bezorgen wij dat bij de mensen thuis. Misschien is het een leuk idee om zo’n kistje cadeau te doen aan een bekende die in de zorg actief is. Een hart onder de riem dus voor onze verzorgers.”

Verkoopadressen: Michel Kunnen, Stalkruid 6, Heemskerk. Telefoon: 06 25428089. Email: mkunnen@ziggo.nl; Jos Beerse, G. van Assendelftstraat 34, Heemskerk. Telefoon: 06 51182100. Email: josbeerse@gmail.com; Kees Bruin, Aletta Jacobsstraat 103, Heemskerk. Telefoon: 06 11415484. Email: keessanny@ziggo.nl.

Afbeelding