Wilde bloemen of waterlelies schilderen op locatie

Algemeen
Marloes aan het schilderen.
Marloes aan het schilderen. (Foto: Anthony Verolme)

HEEMSKERK - Marloes Bloedjes van atelier Toverzicht biedt twee schilderworkshops aan op twee prachtige locaties in Heemskerk. De eerste is op zaterdag 27 juni van 13.00 tot 17.00 uur op de parkeerplaats bij de duiningang Oudendijk in Heemskerk. Hier staat een wilde bloemenveld met o.a. korenbloemen, klaprozen en kamille om bijen aan te trekken. De hele middag staat in het teken van het schilderen van wilde bloemen.

De workshop 'Waterlelies als Monet' is een week later en vindt plaats in het Steenstrapark in Heemskerk, bij een vijver met waterlelies die zo uit een sprookje lijkt te komen.

Tijdens de workshops werken we met acrylverf. Het is een geheel verzorgde workshop; een doek en alle (gebruik van) materialen zijn inbegrepen, net als een hapje en drankje tussendoor. Er zijn ezels beschikbaar. Wil je zitten, neem dan zelf een stoel, tafeltje of een picknickkleed mee. Denk bij warm weer ook aan passende kleren, een hoed of parasol en voldoende water om te drinken!

Beide workshops zijn volledig 'Corona-proof'. Omdat het buiten is, kunnen we anderhalve meter afstand houden. De verf kun je om beurten pakken op een centrale plek.

Wil je meer weten of je aanmelden voor een van deze workshops? Kijk op

https://toverzicht.nl/toverzicht-workshops/

Het kunstwerk van Marloes Bloedjes.
Marloes Bloedjes aan het werk.