Een tuin voor de bewoners van Westerheem

Algemeen
De vrijwilligers in de tuin.
De vrijwilligers in de tuin. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Twee dagen zijn de vrijwilligers van “Blauwhelpt” met Gouden Dagen bezig geweest om de tuin van de bewoners die in Westerheem op de begane grond wonen, op te knappen. Op de eerste dag zijn er afzethekken geplaatst, rijplaten neergelegd zodat de bewoners door de tuin kunnen lopen en zijn er bloembakken gemaakt.

'Gouden Dagen' en 'Blauwhelpt' krijgen het voor elkaar

De tweede dag zijn de bloembakken gevuld, zijn er vaste planten geplaatst en is het onkruid uit de tuin gehaald zodat het geheel er fleurig en verzorgd uitziet. Daarna hebben we de bewoners uitgenodigd in de tuin. Uit naam van alle vrijwilligers en Gouden Dagen wensen wij ze heel veel plezier in hun nieuwe tuin en met de gift van twee gieters gaan we ervan uit dat de plantjes de hele zomer zullen bloeien.

Dit project is mogelijk gemaakt door de sponsoring van Buko voor de afzethekken en rijplaten, Serviceburo Verheijen voor de plantjes, Bosinfra voor de grond en plantjes, de vrijwilligers van Blauwhelpt en dank ook aan Ingrid voor haar plantenbak.

Blauwhelpt is een initiatief van KLM-personeel. In deze Coronatijd wordt er weinig gevlogen door KLM. Om die reden kwamen ze op het idee om vrijwilligerswerk te gaan doen. Gouden Dagen meldde deze klus bij Blauwhelpt en is heel blij met hun hulp.

Het logo van Gouden Dagen.