Voetbaltoppers geven clinics op sportcomplex ADO'20

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - De voetballers Orkun Kökcü van Feyenoord, Bart Ramselaar van FC Utrecht, Oussama Idrissi en Calvin Stengs van AZ en Desiree van Lunteren van de Ajax Vrouwen geven clinics bij ADO’20 tijdens de PLAY ON Voetbalkampen. Inschrijven is nog mogelijk, er zijn enkele weken te gaan.

Eredivisiespelers bij Heemskerkse voetbalclub

Op verschillende amateurclubs in het hele land gaan vanaf de start van de zomervakantie voor het basisonderwijs, zowel 5-daagse als 1-daagse dagkampen (zonder overnachting) en clinics worden georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar.

Onlangs werd aangekondigd dat er, in samenwerking met een groot aantal profvoetballers, deze zomer een voetbalkamp wordt georganiseerd bij ADO’20. De organisatie van de PLAY ON. Voetbalkampen maakt nu bekend dat onder andere Eredivisievoetballers Orkun Kökcü, Bart Ramselaar, Oussama Idrissi, Calvin Stengs en Desiree van Lunteren langs zullen komen om voetbalclinics te geven.

Voetbalkamp van 27 tot en met 31 juli voor kids tussen 6 en 14 jaar

De organisatie belooft een gevarieerd programma voor de deelnemers met iedere dag een speciale training of clinic van een bekende profvoetballer. '‘We zijn enorm blij om aan te kunnen kondigen dat deze geweldige profvoetballers langs zullen komen om de jonge deelnemers voetbaltips te geven tijdens de trainingen’', aldus Mitchel Bovenlander van de organisatie, 4PM Entertainment.Naast dat de bekende voetballers langs komen om clinics te geven is er ook een mogelijkheid voor handtekeningen en een foto.

Nu bekend is welke profvoetballers langs komen verwacht de organisatie dat de inschrijvingen snel zullen gaan. Het voetbalkamp bij ADO’20 duurt één week en start op 27 juli en duurt tot en met 31 juli. Kinderen van 6 tot en met 14 jaar kunnen aan de clinics deelnemen.

Inschrijven is mogelijk via www.playonvoetbal.nl