Kom gezellig tennissen bij HTV Assumburg

Algemeen
Lekker in de zomer een balletje slaan bij Assumburg...
Lekker in de zomer een balletje slaan bij Assumburg... (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Speel je een teamsport en hebben jullie een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Kom dan in de maanden juli tot en met eind november 2020 tennissen bij H.T.V. Assumburg in Heemskerk.

Met het zomerlidmaatschap kan je 5 maanden lang sporten wanneer jou dat uitkomt. Je kunt je individueel hiervoor aanmelden, maar met al jouw teamgenoten wordt het nog veel gezelliger. Elke woensdagavond is er racketavond. Deze is bij uitstek de geschikte gelegenheid voor nieuwe leden om kennis te maken met de vereniging.

Iedere dinsdag- en donderdagochtend is er racketochtend voor diegene die wat rustiger aan wil doen. Het is een hele gezellige sportieve groep tennissers die tussendoor met zijn allen een kop koffiedrinkt.

Voor maar € 50 (senioren vanaf 18 jaar) en € 30 (junioren tot 18 jaar) heb je vijf maanden lang toegang tot de tennisbanen en kunt u onbeperkt tennissen. Meld je aan via: https://www.htvassumburg.nl/lid-worden ovv zomer lid.

Let op, verwar het zomer-abonnement niet met een KNLTB-lidmaatschap. Met het Zomer-abonnement kun je niet deelnemen aan officiële KNLTB-toernooien.