Tweehonderd schoolkinderen uit Heemskerk en Castricum nemen deel aan vakantie-activiteiten

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

CASTRICUM/HEEMSKERK - In week één van de zomervakantie hebben ruim 200 basisschoolkinderen uit de gemeenten Castricum en Heemskerk deelgenomen aan de sportieve vakantieactiviteiten van Team Sportservice Kennemerland. Er kon meegedaan worden aan een mini voetbaltoernooi, bootcamp, een buitenspeelochtend en twee nerfbattles. Ook in de zesde week van deze zomervakantie is er een sportief programma. Deze is te vinden op teamsportservice.nl/kennemerland.

“Is het nu al afgelopen?”, aldus een van de deelnemers van de buitenspeelochtend in Heemskerk na een uur sporten en spelen. Een veld vol leuke spelletjes en een springkussen, logisch dat je daar geen genoeg van krijgt. Ook veel leuke reacties na de nerfbattle in Castricum en Heemskerk. “Als dit spel er de volgende vakantie ook is, dan doe ik zeker weer mee!” En dat is te begrijpen, het zijn spellen die ze normaal niet vaak zullen spelen op school en er heerst altijd een heel prettige sfeer onder de deelnemers. Elke keer weer leuk om te zien hoe de kinderen zo makkelijk samen spelen terwijl ze elkaar niet of nauwelijks kennen. Ook het mini voetbaltoernooi op het Cruyff Court was een groot succes. Onder leiding van buurtsportcoach Bart en gymjuf Miriam werd fanatiek maar sportief gespeeld en alle deelnemers ontvingen na afloop een klein prijsje.

Wie wil weten wat Team Sportservice Kennemerland nog meer organiseert voor kinderen en volwassenen kan kijken op teamsportservice.nl/kennemerland of volg hen op Facebook en Instagram.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding