Culturele wandeling voor senioren in Heemskerk

Algemeen
Cultureel wandelen in Heemskerk begint aanstaande maandag.
Cultureel wandelen in Heemskerk begint aanstaande maandag. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Senioren in Heemskerk kunnen maandagmiddag 27 juli meedoen aan een culturele wandeling door Heemskerk. Wandelgids Piet van Zwieten van de Historische Kring Heemskerk (HKH) zal het een en ander begeleiden.

De wandeling is onderdeel van 'Zomer in Heemskerk', een reeks zomeractiviteiten voor ouderen die deze maandag begint. De wandeling start bij Buurtcentrum Spectrum, Lauraplein 1.

Meedoen kost € 7,- Dat is inclusief een kopje koffie/thee en iets lekkers. Meer info en entreebewijzen via bibliotheekijmondnoord.nl of bij de klantenservice in De Bibliotheek.

Of reserveer telefonisch tijdens de openingstijden via 0251 – 228591. Deze en de andere activiteiten in het kader van 'Zomer in Heemskerk' worden georganiseerd door Welschap Welzijn, Cultuurhuis Heemskerk en De Bibliotheek IJmond Noord.

Kan men op 27 juli niet mee met de culturele wandeling, dan krijgt men donderdagochtend 27 augustus een herkansing.

De andere activiteiten in het kader van 'Zomer in Heemskerk' zijn op 4 augustus: in Buurtcentrum Spectrum samen met kinderen van de buitenschoolse opvang gaat men een Gustav Klimt-levensboom tekenen. Dan is er op 7 augustus in Cultuurhuis Heemskerk een lezing mét workshop over muziek en het brein.