Duurzaamste huis in Kennemerland?

Algemeen
Staat het duurzaamste huis in Beverwijk, Heemskerk, Castricum of Uitgeest?
Staat het duurzaamste huis in Beverwijk, Heemskerk, Castricum of Uitgeest? (Foto: aangeleverd)

KENNEMERLAND - De Nationale Duurzame Huizen Route gaat deze zomer weer op zoek naar het 'Duurzaamste Huis van Nederland', ook in de regio Kennemerland.

In Beverwijk, Heemskerk, Castricum of Uitgeest?

Met de verkiezing wil de organisatie huiseigenaren de welverdiende waardering geven voor hun prestaties op het gebied van duurzaam wonen. Staat het duurzaamste huis van Nederland in Beverwijk, Heemskerk, Castricum of Uitgeest?

Alle huiseigenaren die hun woning hebben verduurzaamd, kunnen deze aanmelden op de website en meedoen met de verkiezing. Trotse huiseigenaren in heel Nederland kunnen zich tot 8 september aanmelden voor de verkiezing via www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing.

Een deskundige jury neemt de inschrijvingen vervolgens door en kiest in verschillende categorieën een winnaar. De winnaars worden bekendgemaakt op het feestelijke - mogelijk online - verkiezingsevenement komende 20 november 2020.

De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de Volksbank, de provincies Drenthe, Friesland, Gelderland en Zeeland. Onder meer de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest ondersteunen de Nationale Duurzame Huizen Route.