Wensen vervullen bij 'Gouden Dagen' Heemskerk

Algemeen
Het logo van 'Gouden Dagen'.
Het logo van 'Gouden Dagen'. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - 'Gouden Dagen' heeft een aantal rustige maanden doorgemaakt. Het vervullen van wensen en het organiseren van uitstapjes voor ouderen heeft vanwege de corona helaas niet plaats kunnen vinden.

Helemaal stilgezeten hebben we niet. Voor de ouderen die zelfstandig wonen en bekend zijn bij Gouden Dagen hebben we verrassingstasjes rondgebracht. Mede dankzij de sponsoring van diverse bedrijven is dit mogelijk gemaakt. Daarnaast hebben we samen met Welschap Welzijn tweemaal een flatbingo georganiseerd, we hebben optredens geregeld en we hebben een tuin gecreëerd voor de bewoners bij de locatie Westerheem. Naar aanleiding van onze oproep hebben we aardig wat verhalen ontvangen over 75 jaar bevrijding. Samen met het landelijk bureau van Gouden Dagen gaan we kijken of we hiervan een boekje kunnen laten drukken. We zijn hier nog druk mee bezig. En nu zijn we ontzettend blij dat we voorzichtig aan weer kunnen starten met het vervullen van wensen. Nog geen groepsuitjes, maar wel de individuele wensen mogen we weer gaan oppakken. Uiteraard zullen we de richtlijnen van de RIVM handhaven. De eerste wens is uit de wensboom gehaald. Dat is de wens van mevrouw Klaver. Tijdens een Buurtbakkie heeft zij aangegeven graag een keer naar de grote kerk in Alkmaar te willen gaan. Vorig jaar was deze kerk gesloten vanwege een verbouwing. We kunnen nu een afspraak maken.

Wilt u ook graag ergens naar toe, maar u weet niet hoe u dat moet organiseren? Laat het ons weten. Op alle locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk staan wensbomen. U kunt hierin uw wens ophangen. Zodra uw wens eruit wordt gehaald, nemen we contact met u op.