Hoe denken inwoners over kunst en cultuur in Heemskerk?

Algemeen
(Foto: Aangeleverd)
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK – De gemeente Heemskerk gaat aan de slag met het lokale cultuurbeleid 2020-2023. Een woordvoerder: “In dit plan leggen we vast wat we de komende jaren op het gebied van kunst en cultuur willen bereiken in Heemskerk. Wij zijn benieuwd hoe inwoners over kunst en cultuur denken in Heemskerk? Wat zijn de wensen? Laat het ons weten! En geef een reactie via www.heemskerk.nl/cultuur.

In september gaat de gemeente ook in gesprek met de Heemskerkse culturele organisaties over hun wensen en ideeën. “Een lokaal cultuurbeleid kunnen wij namelijk alleen maken samen met de culturele organisaties en de inwoners.”

Vragenlijst invullen

De gemeente Heemskerk nodigt inwoners uit middels een vragenlijst. “Helpt u ons met het beantwoorden van een aantal vragen, zodat wij ons beleid daarop kunnen aanpassen? U kunt de vragen tot en met 27 augustus beantwoorden via www.heemskerk.nl/cultuur. Het lokale cultuurbeleid wordt naar verwachting eind 2020 aan de gemeenteraad voorgelegd. Bepaal mee over de toekomst van kunst en cultuur in Heemskerk en vul de vragenlijst in.”