John van Dongen vertrekt bij GroenLinks Heemskerk

Algemeen
John van Dongen.
John van Dongen. (Foto: website GroenLinks Heemskerk)

HEEMSKERK - Door het vertrek van John van Dongen uit de Heemskerkse gemeenteraad, zal Jeroen Olsthoorn het stokje van hem gaan overnemen. John is 10 jaar raadslid voor GroenLinks geweest. Hij heeft zich enorm ingezet en is altijd opgekomen voor de Heemskerkse samenleving doordat hij oog had voor mensen.

Nieuw raadslid is Jeroen Olsthoorn


Bij John van Dongen telt iedereen mee. Zoals hij zelf altijd zei: ”Ieder mens moet de vrijheid hebben om zich te ontwikkelen op de manier die hij of zij wil.” Met zijn vertrek uit de gemeente Heemskerk, eindigt zijn raadslidmaatschap.

Jeroen Olsthoorn zal zijn plek innemen. Jeroen is 50 jaar en werkzaam als docent werktuigbouwkunde bij het Nova College in Beverwijk. Sinds 2018 is Jeroen steunfractielid en lid van de commissie ABF. Olsthoorn: “Ik vind het belangrijk dat iedereen zich even belangrijk en begrepen voelt. Ik sta voor een groener, gezonder en eerlijker Heemskerk. Dat vertaalt zich in concrete dingen als, meer groen/bomen, ondersteuning voor mensen die het moeilijk hebben en een veilig Heemskerk.”

Vanaf oktober 2020 zullen Ans Nijman (fractievoorzitter), Jos Burger en Jeroen de GroenLinks fractie gaan vormen in de gemeenteraad van Heemskerk. Daarbij ondersteund door Roy Vlieland (steunfractielid). De fractie en het bestuur van GroenLinks Heemskerk danken John van Dongen voor zijn inzet voor GroenLinks en wensen Jeroen Olsthoorn veel succes.