Leuke actie woningisolatie in Heemskerk

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Facebook Woningisolatie Nederland)

HEEMSKERK - Hoe is mijn woning geïsoleerd? Steeds meer mensen denken hierover na. Want betere isolatie van uw huis levert meer wooncomfort op en u gebruikt minder aardgas. En dat merkt u aan uw lagere gasrekening. De Heemskerkse vereniging voor duurzame energie (EcoHeemskerk) start daarom een aantrekkelijke woningisolatie-actie. Dankzij de goede samenwerking tussen EcoHeemskerk en Duurzaam Uitgeest EnergieCoöperatie (DUEC) kunnen Heemskerkse huiseigenaren meedoen aan de actie via DUEC. De actie betreft het aanbrengen van spouwmuur-isolatie en/of van dak-isolatie en/of van bodem-isolatie.

De voordelen van de actie zijn: Er zijn binnen de actie veel keuzes mogelijk, bijv. voor het type isolatiemateriaal. Een gerenommeerd bedrijf, Koston Nederland B.V., adviseert u daarover en voert de isolatiewerkzaamheden uit; zij zijn volledig gecertificeerd en werken corona-veilig; Er gelden aantrekkelijke prijzen; de offerte is verder geheel vrijblijvend en er is geen aanbetaling nodig bij opdrachtverlening; U heeft maar liefst 20 jaar garantie op de aangebrachte isolatie; U ontvangt een zgn. Aannemersformulier voor subsidie. Om het isoleren van huizen extra te stimuleren is tot eind dit jaar namelijk een flinke Rijkssubsidie mogelijk, die kan oplopen tot wel 30%; En tenslotte, EcoHeemskerk gelooft zo in deze actie, dat u een jaar gratis lidmaatschap krijgt van de vereniging, als u via de actie isolatie aanschaft. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van de verdere mogelijkheden van het lidmaatschap…

Uiteraard denkt u: wat gaat isolatie me kosten? Huizen ouder dan 1978 die nog helemaal niet geïsoleerd zijn, hebben het meeste voordeel. Als indicatie, voor zo’n tussenwoning is de investering ongeveer 800 euro en de besparing op de gasrekening zo’n 260 euro/jaar! Bij een hoekwoning of 2-onder-1-kap is dit: investering ongeveer 2000 euro en zo’n 650 euro/jaar besparing. Dus de kosten zijn in 4 jaar terugverdiend! Maar ook voor minder oude woningen is isoleren aantrekkelijk.

Meer voorbeelden van de kosten en alle verdere informatie over de actie, plus een inschrijfformulier voor een vrijblijvende offerte, staan op: www.duec.nl/isolatie-actie-actie/.

Twijfel bij meedoen? Vraag een gratis woning-energiescan aan via videobellen door een energiecoach van EcoHeemskerk; meer info: www.ecoheemskerk.nl/videospeedscan/ .