Ontmoetingscentrum De Stut stelt de deuren open voor verhuur

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Het hele jaar door kunt u bij Ontmoetingscentrum De Stut aan de Maasstraat 3 Heemskerk terecht voor de meest uiteenlopende cursussen. Dat is zeker nu, door corona, een hele klus. Door de inzet van de vrijwilligers kunnen deze cursussen nog steeds, soms in aangepaste vorm, doorgang vinden.

Niet alleen bij De Stut heeft corona veel invloed op de gang van zaken. ‘’We horen regelmatig dat vooral kleinere groepen het lastig vinden om een geschikte locatie te vinden. Zeker nu er allerlei restricties zijn op het gebied van aantallen’’, aldus De Stut.

Bent u deelnemer aan zo’n groepje of kent u mensen die op zoek zijn naar een (tijdelijke) ruimte? Met andere woorden: op zoek naar een geschikte locatie om uw eigen activiteit onder te brengen? De Stut: ‘’Wij verhuren zowel in de avond als in het weekend en hanteren zeer schappelijke prijzen. De Stut stelt wel als voorwaarde dat de te organiseren bijeenkomst/cursus/lezing in de lijn van onze doelstelling ligt. Zie daartoe onze website: www.destut.nl.’’

Spreekt deze oproep u aan, neem dan contact op met Stella Verhagen bereikbaar tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag via telefoonnummer: 06-41 77 24 61.