‘Het (levens)testament en de Wet Langdurige Zorg (WLZ)’

Partnerbijdrage
Afbeelding
((Foto: Aangeleverd))

HEEMSKERK – Estate Planner mr. Neill Buijze en Erfrecht Specialist Ellen Joan Padt geven op vrijdag 20 en maandag 23 november in De Jansheeren in Heemskerk een tweetal informatieve presentaties in eenvoudig te begrijpen taal. Laat u alstublieft kosteloos informeren over het invloed kunnen hebben op de eigen bijdrage in de Wet Langdurige Zorg (WLZ) en hiermee over het belang van het zorgvuldig samenstellen van een testament en levenstestament.

Wat gebeurt er als uw partner wilsonbekwaam wordt en/of wordt opgenomen in een zorginstelling? Kan de achterblijvende partner dan beslissen over het geld dat op de gezamenlijke bankrekening staat en het huis verkopen? Het antwoord luidt: NEEN!

De WLZ kan er bovendien voor zorgen dat uw spaargeld, als u niets regelt, straks naar de zorginstelling gaat in plaats van naar uw kinderen.

Erfrecht.info, inmiddels een begrip op het gebied van erfrecht, creëert graag een stukje (financiële) rust. Door een samenspel van testament en levenstestament kan veel WLZ leed eenvoudig worden voorkomen. Het opstellen van een goed (toekomstbestendig) testament en levenstestament is echt noodzakelijk en bespaart naast familieleed ook nog eens veel geld.

Erfrecht.info biedt hulp, advies en begeleiding bij het zorgvuldig samenstellen van notariële akten. Uniek is bovendien het aanbieden van een gepersonaliseerd verslag, helemaal toegespitst op uw familiesituatie, dat gedurende het gehele adviestraject wordt geactualiseerd.

Wilt u i.v.m. de corona-maatregelen liever NIET naar een presentatie komen? Erfrecht.info legt ook vrijblijvend en kosteloos thuisbezoeken af.

Meer informatie? 085 - 0601070 / info@erfrecht.info / www.erfrecht.info .