Ludiek cadeaupakket voor sponsors ADO’20

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Terwijl ADO’20 het in zijn jubileumjaar ook verre van gemakkelijk heeft en net als vele andere verenigingen roeit met de riemen die het RIVM aanreikt, is een leuk initiatief genomen om alle sponsoren een kleine attentie aan te bieden.

Dit om de bedrijven, die de Vlotter bewoners steunen, ook een hart onder de riem te steken in deze voor velen lastige tijden. Aangezien er door alle beperkingen voor vele verenigingen nauwelijks mogelijkheden zijn om iets terug te doen tijdens bijvoorbeeld de wedstrijddagen, bedacht het bestuur van ADO’20 iets ludieks.

Lokale artikelen

Er is een pakket samengesteld van lokale artikelen die aan de meer dan honderd sponsoren, die al eerder dit jaar werden genoemd in deze krant, zal worden overhandigd. Voorzitter Jos Beerse geeft aan hoe belangrijk deze bedrijven en hun bijdragen zijn voor de club:” Wij beseffen terdege, dat niet alleen de sporters in een lastige situatie zijn beland. Er is op het ogenblik een mondiaal probleem en dit geldt dus ook voor onze financiële steunpilaren. Daarom kozen wij dit moment, om aan te geven hoe trots we op onze sponsoren zijn. Jarenlang hebben we mogen genieten van hun morele en financiële steun. Aangezien we nu (nog) geen publiek mogen ontvangen, is de exposure een stuk geringer en hebben we naar alternatieve mogelijkheden gezocht. Dat bracht ons op de gedachte om dit cadeaupakket aan onze sponsoren te schenken. We hebben het erg lokaal gehouden en het bestaat uit: Super Ezelskoeken van bakker Jan Meier, Super Ezelsbitter van Simon Kaas en Noten en Heemskerkse tulpenbollen van de gebroeders Koper, dus hoe heemskerks kun je het maken.”

Jubileum

De praeses geeft aan dat het om meerdere redenen een lastige periode is: “Ja, dit had een absoluut topjaar moeten worden, met vele leuke acties en festiviteiten. Daar is erg weinig van terechtgekomen en de vele voorbereidingen ten spijt, werd het dus zeker niet wat wij ervan hadden verwacht. Voor onze vereniging ADO’20 is het momenteel een lastige tijd: we willen onze leden laten voetballen en onze supporters laten genieten van de wedstrijden.’’

Hij vervolgt: ‘’Helaas is dat onder de huidige omstandigheden een utopie, maar dat geldt voor vele verenigingen en instellingen. Daarnaast is er veel minder actie op ons complex en dat steekt, als je voorzitter van een sportvereniging bent. Maar nu staat Ieders gezondheid voorop en hopelijk kunnen we volgend jaar weer langzaam naar een normale situatie groeien. Tenslotte willen wij van deze gelegenheid graag gebruik maken om iedereen namens ADO’20 ondanks deze pandemie een plezierige en hopelijk gezonde decembermaand toe te wensen.”