Doe mee aan de MaatjeZ Gedichtenwedstrijd!

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK/HEEMSKERK - MaatjeZ, Centrum voor Mantelzorg in Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum organiseert een gedichtenwedstrijd met als thema ‘Zorgen met liefde’. Doet u mee? MaatjeZ hoopt mooie gedichten te ontvangen over en van mensen die voor hun naasten zorgen. En van de naasten zelf.

Maar ook als u geen mantelzorger of naaste bent mag u natuurlijk meedoen. De hoofdprijs is een boekenbon van €100,- de 25 mooiste gedichten bundelen wij in een bloemlezing. Met het insturen van uw gedicht gaat u automatisch akkoord met het publiceren ervan in de bundel.

De Jury bestaat uit: Krijn Rijke (wethouder in Heemskerk), Jan J. Pieterse (dichter), Jantine Geels (Cultuurhuis Heemskerk) en Martijn Smit (burgemeester van Beverwijk).

Dit zijn de voorwaarden:

De gedichten dienen in het Nederlands te zijn geschreven.Maximaal 2 gedichten per inzenderDe auteur verleent door deelname toestemming aan MaatjeZ voor de publicatie van de gedichten in een gedichtenbundel en op social media en website.De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury bestaande uitOver de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Het gedicht dient als volgt te worden ingestuurd:

Aantal regels: maximaal 30 inclusief witregels (minder mag ook)Gedichten dienen een titel te hebben. Wanneer deze ontbreekt zullen wij boven het gedicht ‘Zonder titel’ vermelden.Als bijlage bij een e-mail als Worddocument.Vermeld tevens duidelijk: naam en geboortedatum; adres en e-mailadres.Inzendingen dienen uiterlijk 14 februari binnen te zijn. Bij voorkeur eerder.Mailen naar: info@maatjez.nl; o.v.v.Gedichtenwedstrijd.

Afbeelding