Dode en drie aanhoudingen na geweldsincident in Heemskerk

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Inter Visual Studio)

Bij een geweldsincident in een flat aan de Beneluxlaan in Heemskerk is afgelopen nacht een 22-jarige man uit Heiloo om het leven gekomen. De politie hield drie verdachten aan op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden. Het gaat om mannen van 21 en 28 uit Heemskerk en een man van 22 uit Amsterdam. Omstreeks 00.55 uur kreeg de politie melding van een geweldsincident op de Beneluxlaan in Heemskerk. Tegelijkertijd kwam er ook een melding dat er geschreeuwd zou worden vanaf de galerij van een flatgebouw.

Politie, ambulances en een speciale eenheid van de politie kwamen met spoed ter plaatse. In de flat trof de politie het slachtoffer aan. Hij had ernstige verwondingen en bleek te zijn overleden. In de directe omgeving trof de politie twee verdachten. De derde verdachte bleek zich in een woning op te houden, ook hij kon worden aangehouden.

De politie stelt een onderzoek in naar het overlijden van het slachtoffer, de aanleiding daartoe en de omstandigheden waaronder dit is gebeurd. De hele nacht en zondag overdag deden medewerkers van de dienst Forensische Opsporing onderzoek in de flatwoning.