Tennisclubs in Heemskerk maken kans op een award

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - De tennisverenigingen in Heemskerk maken kans op een Award. In 2020 hebben deze vier verenigingen het ‘rookvrij bordje’ uitgereikt gekregen van de wethouders sport en zorg. Dit betekent dat er op de parken van H.T.V Assumburg, HTV de Hulstenaar, TV de Commandeurs en HLTC Marquette niet meer gerookt wordt.

Breng uw stem uit voor Rookvrije Generatie

Buurtsportcoach Bart Neeft van Team Sportservice Kennemerland is actie betrokken geweest bij dit initiatief. Hij heeft er samen met de vier voorzitters van de tennisverenigingen voor gezorgd dat dit doel bereikt is.

Het initiatief is genomineerd voor de Rookvrije Generatie Awards. De Rookvrije Generatie Awards is een initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds. Samen hebben de drie gezondheidsfondsen het doel om ervoor te zorgen dat kinderen rookvrij kunnen opgroeien.

Omdat de vier tennisverenigingen in Heemskerk het afgelopen jaar hebben bijgedragen aan een Rookvrije Generatie zijn zij kanshebber voor een Award. Om deze Award te winnen kan er gestemd worden t/m zondag 7 maart. Ga naar www.teamsportservice.nl/kennemerland/nieuws/tennis-in-heemskerk-rookvrij-generatie-award en breng uw stem uit.